Bursa’da mazlum ve yardıma muhtaçların feryadını duyan, el uzatan Kalbi Selim Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Dernek Başkanı Osman İpekçioğulları, umre amacıyla gittiği Suudi Arabistan’dan döndükten sonra Covid-19 şüphesiyle hastanede karantinaya alınmıştı. İpekçioğulları’na yapılan testlerde virüse rastlanmadı, tedbir amaçlı Bursa Şehir Hastanesi’nde bir süre kaldıktan sonra evde kendi karantinasını uygulayan İpekçioğulları, kendisinde virüs belirtisine rastlanmadığını sosyal medya hesabından yazarak takipçilerine duyurdu, paylaşıma onlarca yorum yazıldı, beğeni yapıldı.

‘HİZMETE DEVAM’

Karantina süresi içinde kendisini arayanlara sosyal medya hesabından teşekkür eden Osman İpekçioğulları, ‘Umre ziyareti dönüşü 14 günlük karantina süresi sona erdi, elhamdülillah bir hastalık belirtisine rastlanmadı. Hizmete devam’ diye not yazdı.

İşte İpekçioğulları’nın o paylaşımı: ‘Selamün Aleyküm kıymetli Dostlarım. Umre ziyareti Dönüşümüzde 14 Günlük Ev karantinamız Dün itibariyle bitmiş oldu . Elhamdülillah şükür bir hastalık belirtisi görülmedi. Herkeze ilgininizden dolayı teşekkür ederim.

Hasta Olanlarımıza Rabbimizden acil şifalar, Vefat edenlerimize Rahmet Diliyorum

Rabbimiz Devletimize milletimize ordumuza zeval vermesin Cümlemizi Muhafaza eylesin.

Hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Allah nasip ederse Ramazan ayinda ihtiyac sahibi kardeslerimiz icin 2800 adet kumanya dağıtımı yapacağız. Rabbim bu güzel hayırlara yapmamıza vesile olanlardan ebeden razı olsun.’

Editör: Haber Merkezi