Rumeli camiasının önde gelen isimleri Bursa’daki iftarda buluştu. Programa AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe,  AK Parti eski İl Başkanı Nagip Vardar, önceki dönem Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı  Bayram Vardar, iş insanları Mustafa Şardağ ve Engin Yakupoğlu katıldı.

Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak için Bursa’ya gelen Kuzey Makedonya KMC Meclis Başkan Yardımcısı Dr. Hüsni İsmaili, Logos A Yayınevi sahibi Prof. Dr. Adnan İsmaili, Köprü Derneği Başkanı Hüsrev Emin, Ensar Derneği Başkanı Prof. Dr. Süleyman Baki, Merhamet Derneği Başkanı Ridvan Caferi, Vizyon M Derneği Başkanı Tacettin Şabani, Merhamet Derneği YK Üyesi Cihat Huseini,  Ramazan iftarında Bursalı heyetle bir araya geldi.

HİZMETLER MASAYA YATIRILDI

Gecede Balkan coğrafyasında yapılan hizmetler masaya yatırıldı. Bursa’nın Makedonya, Kosova, Bosna Hersek, Bulgaristan, Arnavutluk gibi ülkelerde yaptığı kültürel ve sosyal faaliyetleri ele alındı.

RECEP ALTEPE ÖNCÜLÜK YAPTI

Hatırlanacağı gibi, geçtiğimiz aylarda önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin öncülüğünde, sponsorlar aracılığıyla Bulgaristan’daki farklı şehirlerdeki camilerin ve kültür merkezlerinin onarımını gerçekleştirmiş, beraberindeki heyetle minare açılışları yapmıştı.  

ÖNDER MATLI KATKI KOYDU

Bu arada, AK Parti’nin önceki dönem Bursa Milletvekili Önder Matlı, Kosova Gilan’da kültür merkezine iş insanlarıyla birlikte sponsor olurken, Bulgaristan’da da cami minareleri ve çeşitli eserlerin onarımını üstlenmişti.    

Editör: Bilal Kayaaltı