Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 31 Mart Yerel seçimine bir hafta kala Abdal Meydanı’ndaki sahur etkinliğinde yurttaşlarla buluştu.  Saat 02.00’de başlayan organizasyonda Tahinli pide, simit ve çayla sahur yapan kalabalık, Bozbey’i “Bozbey gelecek Bursa gülecek” sloganları eşliğinde büyük coşkuyla karşıladı.

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın ve Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu ile kalabalığı selamlayan Bozbey, vatandaşlara simit ikramında bulunduktan sonra Bursa’da yaşayanlarla tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

“ÖNCELİĞİMİZ İYİ İNSAN”

Mustafa Bozbey, meydanda yaptığı konuşmasında ise “Bizim önceliğimiz iyi insan. Biz ayrıştırmadan, ötekileştirmeden herkesin oyuna talibiz. Sizlerin büyük teveccühü ile görüyoruz ki farkı açıyoruz. Buradaki büyük coşkunun devamı için 31 Mart gecesini bekleyin. İnşallah kutlamayı hep birlikte davul zurna eşliğinde yapacağız” dedi.

Bursa'daki korkunç kaza kameralara yansıdı Bursa'daki korkunç kaza kameralara yansıdı

 “ TRAFİĞİ ÇÖZEMEDİ”

 “Bursa’da her yeri velileriyle beraber geziyorlar” diyen Bozbey, “Velisi olmadan dışarı çıkamıyor. Buraya geldi mi? Buraya uygun veli bulamadı herhalde. Velileri de öğrencinin tembel ve verdiği sözleri tutamadığını biliyor. Trafiği çözeceğim dedi, beşe katladı. Havamız, suyumuz, çevremiz iyice kirlendi. Kentsel dönüşümü yapamadı. Çevre planını yapamadı. Üzgünüm, bu tembel öğrenci 31 Mart’ta sınıfta kalacak” ifadelerini kullandı.

Editör: Bilal Kayaaltı