Bilal Kayaaltı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın kadrosu şekilleniyor. Osmangazi Belediyespor’un Sukaypark Tesisleri’nde gerçekleşen Olağanüstü Kongresi’nde Fatih Karayılan Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. 16 üyeden oluşan, 8’i asil olan yönetimde,  denetleme kurulunda da 3 asil, 3’ü de yedek üye yer aldı.

Haluk Levent'ten İsrail'e tepki Haluk Levent'ten İsrail'e tepki

BURSA SPORDA ÖNE ÇIKACAK”

5 Mayıs 2004 tarihinde kurulan, Türkiye ve Avrupa çapında elde ettiği başarılarla Bursa’nın gururu olan Osmangazi Belediyespor’un, 10’u engelli toplam 30 branşta faaliyet gösterdiğini ifade eden Osmangazi Belediye Spor Kulübü Başkanı Fatih Karayılan, hedeflerinin belli branşlarda hem Türkiye, hem de uluslararası müsabakalarda Türk bayrağını göndere çektirecek şampiyon sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi. Kulübün mali ve idari açıdan yapısını güçlendirdiklerini ifade eden Karayılan “Osmangazi Belediyespor’da, 10’u engelli 30 branşta 5 bini aşkın sporcumuza ön ayak oluyoruz. Önümüzdeki ay 20 ayrı branşta yaz kurslarını açacağız. İlçenin en ücra köşelerine ulaşıp yetenekli gençleri Türk sporuna kazandıracağız.  Amatör sporda Bursa’nın yıllar önce  yakaladığı başarıyı yeniden ortaya çıkaracağız, örnek olan adımlar atacağız” dedi.

Karayılan’ın yönetiminde yer alan isimlerden birisi ise Bursaspor taraftarının yakından tanıdığı iş insanı Bülent Akça oldu.  

İşte Fatih Karayılan’ın yönetiminde yer alan isimler:

Bülent Akça

Özlem Bodur

Burak İleri

Kemal Güzel Vardar

Sinan Nergiz

Kemal Yetişen

Bakır Taşer

Aykut Büyükdere

Yedekler

Mehmet Emin Kalır

Şafak Sayan

Hikmet Şevik

Bahadır Korkmazlı

Çağlar Ahmet  Çavdar

Okan Fidan

Kadir Barış

Gökhan Kapık

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER

Erdinç Sümer

Necati Gezer

Ayhan Döner

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Kadirhan Erdem

Eren Şahin

Furkan Baltacı

Editör: Bilal Kayaaltı