Çocukları ve gençleri sporla buluşturmak için çeşitli yarışlar düzenleyen Osmangazi Belediyesi, 3 gün sürecek Triathle, Biathle ve 4. Bölge 2. Etap Akuatlon, müsabakalarına ev sahipliği yapıyor. Sukaypark Tesisleri’nde 21-22-23 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Triathle, Biathle ve 4. Bölge 2. Etap Akuatlon, müsabakalarının startı Triathle yarışlarıyla verildi.

Bursa, Ankara, Konya, İstanbul ve Balıkesir’den 11 takımdan oluşan 9-17 yaş arası 180 sporcunun katıldığı Triathle yarışları 3 branş, 6 kategoride gerçekleşti. Sporcular koşu, yüzme ve atış olmak 3 branşta tüm hünerlerini sergilerken aileleri de büyük heyecan yaşadı. Sukaypark Tesisleri’nde düzenlenen yarışlar 22-23 Haziran tarihlerinde Biathle ve 4. Bölge 2. Etap Akuatlon, müsabakalarıyla devam edecek. Triathle yarışlarında dereceye giren sporcuların madalyaları Osmangazi Belediyespor Başkanı Fatih Karayılan, tarafından verildi.

Fenerbahçe Feyenoord'u evine gönderdi 5-2
Fenerbahçe Feyenoord'u evine gönderdi 5-2
İçeriği Görüntüle

“BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ”

Çocukların ve gençlerin heyecanını görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Osmangazi Belediyespor Başkanı Fatih Karayılan, “Osmangazi’mizin güzel bir tesisi olan Sukaypark’ta 5 şehir, 11 takım ve 180 sporcunun katıldığı Triathle yarışlarına ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 9-17 yaş arası çocuklarımızın 3 branştan oluşan bu müsabakalarda yarışmasını ve heyecanını görmek bizi son derece onurlandırıyor ve sevindiriyor. Yarışlarda mücadele eden tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.