Mustafakemalpaşa’da taksicilik yapan Ercan Duru, belediyenin kanalizasyon çalışması sırasında kazdığı yol asfaltlanmadığı için oluşan tozdan dolayı vatandaşı mağdur ettiğini söyledi. Bavul Haber’e konuşan Duru: “Arife günü Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin destek hizmetler müdürlüğünü aradım. Yapılan kanalizasyon çalışması sonucu taksi durağının önündeki yolda vatandaşların tozdan dolayı mağdur olduğunu söyledim.

Benimle konuşan kişiye, ‘insanlar sizi eleştiriyor, hatta küfür ediyorlar. Sularsanız tozu bastırırsınız’ dedim. Telefondaki görevli sen nasıl konuşuyorsun diyerek cevap verdi. Ben de kendisine, size ben küfür etmiyorum, vatandaşın tepkilerini aktarıyorum dedim. Bu arada sosyal medya hesabımdan paylaşımda da bulundum. Daha sonra beni belediye başkan yardımcısı Ercan Leblebici aradı, belediyeye çağırdı. Ben de gittim. Destek hizmetleri müdürü Cumhur Erkal ve 2 belediye personeli ile odada oturuyorlardı. Leblebici bana sen mafya mısın, o paylaşımı kaldır şeklinde ifadeler kullandı. Ben de kaldırmayacağımı söyleyince bana küfür etmeye başladı. Ardından da 4 kişi tekmelerle saldırdı. Canımı zor kurtardım kendimi bahçeye attım. Sonra anladım ki, o odada güvenlik kamerası yokmuş ve bu kişiler bana kumpas kurmuşlar” dedi.

KABURGADA KIRIK, KAFADA DİKİŞ

Yaşadığı mağduriyeti yargıya taşıyacağını söyleyen Duru şöyle devam etti, “Bana 4 kişi saldırdı. Kafamda dikiş, kaburgalarımda kırık, gözümde ise atılan yumruklardan dolayı morluk, kanlanma oluştu. Benim sosyal medya hesabıma yazdığım eğer hakaret içeriyorsa, pusu kurulup dövülmem mi gerekiyordu. Gitsinler savcılığa suç duyurusunda bulunsunlar. Belediyeyi arayıp, cadde toz toprak içerisinde demek suç mu? Sorumlu vatandaşlık bunu gerektirmez mi? Başkan Mehmet Kanar, yaşananlardan dolayı açıklama yapması gerekmez mi? Mağdurum, davacıyım” şeklinde iddialarda bulundu.

Feci şekilde dövüldüğünü söyleyen Engün Duru, CİMER Cumhurbaşaknlığı İletişim Merkezi'ne de şikayette bulunduğunu söyledi.

Yaşanan bu olayın ardından Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, henüz bir açıklama yapmadı.

Editör: Haber Merkezi