Korona virüs aşısı için sırası gelen vatandaşlar, randevu aldıkları hastanelerde aşılarını olmaya devam ediyor. Bursa  Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi’nde yaşanan olay ise vatandaşları hayretler içerisinde bıraktı.

Hastanede 11 tane aşılama odası bulunmasına rağmen, vatandaşların yoğunluk oluşturması adeta korona virüse davetiye çıkardı. Aşı sırası gelen A.E, randevu saati olan 21.00’den önce hastaneye geldiğini, ancak hastanedeki kalabalık karşısında şoka girdiğini söyledi.

‘VİRÜSTEN KURTULMAYA GELENLER HASTA OLUR’

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bulunan Ali Osman Sönmez  Onkoloji Hastanesi’ndeki karmaşa karşısında ne yapacağını şaşıran A.E., yaşadıklarını şöyle anlattı:“Aşı sıram geldi. Saatinden önce Onkoloji Hastanesi’ne geldim. 11 aşı kabini vardı, ancak görevli 2 kişiydi. Benim sıram saat 21.00’deydi ama saat 23 olmasına rağmen hala aşı sıramı bekliyorum. Benimle birlikte sıra bekleyenlere, ileriki saatlerde randevusu olanlar da eklenince koridorlar, bekleme salonları tıklım tıklım oldu. Nefes almak bile zorlaştı. Sosyal mesafe kuralları unutulmuş, görevliler ne yapacağını şaşırmış durumdalar. Kimse kusura bakmasın ama liyakatsizliğin fotoğrafını burada bir kez daha şahit oldum. Vatandaş adeta kaderine terk edilmiş, hastaneye aşı olup koronadan kurtulmaya gelenlere adeta virüs kapmaları için ortam oluşturuldu. Mademki yeterli görevliniz yoktu neden bu kadar kişiye randevu veriyorsunuz? Bursa İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz, açılışlardan vakit ayırıp, hastanelerdeki aşı karmaşasıyla ilgilense çok iyi olacak” şeklinde konuştu. A.E., cep telefonuyla görüntü çekip, yaşadığı manzarayı fotoğraflarken, hastanedeki güvenlik görevlilerinin kendisini dışarı çıkardığını sözlerine ekledi.

SİZİN İÇİN ÖNERİLİYOR

Editör: Haber Merkezi