Osmangazi ilçesi Çekirge Mahalle Muhtarı Coşkun Alıntaş, Büyükşehir Belediyesi’nin çatlak ve yarıklar oluşan 3-5 kilometre uzunluğundaki mahallesindeki dağ yolunu asfaltlamadığını söyledi. Alıntaş, çalışmaların aksamasından dolayı esnafın iş yapamadığını, dükkanların ise toz içinde olduğunu belirtti.

SÜRÜCÜLER ÇİLE ÇEKİYOR

İnkaya Mahallesi’nden Çekirge istikametindeki yolun perişan durumda olduğunu kaydeden Alıntaş, “Buralar Bursa’nın prestij alanları. Yolun asfaltlanmamasından dolayı dağa çıkmak isteyen sürücüleri çileden çıkarıyor. Kısacık mesafede saatlerce beklemek zorunda kalıyorlar. Büyükşehir Belediyesi’ne 3 ay önce yolun asfaltlanması için dilekçe verdim. Telefonla arayıp işi takip ediyorum ama maalesef sonuç alamadık. Böyle yerlerde bakım ve onarımların yaz aylarında yapılması gerekiyor. 3-5 kilometrelik yolu bir türlü bitiremediler. Bu görüntüler turizm şehrine yakışmıyor” dedi.

Semtindeki sorunları çekinmeden yetkililere aktaran, eleştiri ve öneriler getiren muhtar Coşkun Alıntaş, herkesin takdirini topluyor, ezberleri bozuyor. 

Editör: Haber Merkezi