Bursa, görevden alma şokunu yaşıyor. Koltuğuna oturalı daha bir ay olmayan İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Altıntaş'a, gece yarısı görevinden el çektirildi. AK Parti Bursa teşkilatlarının hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu, Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube'de Şube Başkanı Ramazan Acar’ın önceki dönem AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz’la ve arkadaşlarıyla ziyaret ederek hayırlı olsun dedikleri Altıntaş’ın görevine son verildi.

Altıntaş Bursa İl Millî Eğitim Müdürü olarak görevini, Milli Gençlik Vakfı kökenli müdür vekili Necdet Sezer’den almıştı.

AK PARTİ İL ALTINTAŞ’TAN RAHATSIZ İDDİASI

Sebahattin Dülger’in boşalttığı koltuğu Bursa’da uzun yıllardır görev yapan Bülent Altıntaş’ın getirilmesi, AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda rahatsızlığa neden olduğu iddia ediliyor. Görevden almanın ardından Altıntaş’ın koltuğuna, farklı bir ilden ismin getirileceği belirtilirken, milli eğitimde yaşanan gelişmeye tepkiler devam ediyor.

Görevden alınan Bülent Altıntaş'ın yerine, MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı olarak görev yapan Serkan Gür atandı.

Editör: Haber Merkezi