Bursa’nın en işlek caddelerinden birisi olan Celal Bayar Caddesi’nde (Gazcılar Caddesi) çöken asfalt, sürücülere, esnafa ve vatandaşa zor anlar yaşatıyor. Yaklaşık 2 ay önce nedeni henüz bilinmeyen bir sebeple asfaltta göçme olduğunu söyleyen semt sakinleri, otomobil sahiplerinin çukuru fark edemedikleri için araçlarının tekerleri çukurun içine girdiğini ve maddi hasarlar meydana geldiğini belirttiler.

İlgisizlikten yakınan esnaf, “Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ‘Bursa için canla başla’ hizmet sloganının altını doldurmaya davet ediyoruz. Onlarca araç bu çukurdan dolayı zarar gördü. Bir an önce göçük tamir edilsin. Bubi tuzağından kurtulmak istiyoruz” diyerek tepki gösterdiler.

"DİLEKÇE VERDİM AMA İLGİLENMEDİLER"

Ulu Mahalle Muhtarı Sezen Fidan, yaşanan çökmeyle ilgili ilk önce Osmangazi Belediyesi’ni aradığını, kendisine ana caddelerde yaşanan sıkıntılara Büyükşehir’in baktığını, sonrasında da Bursa Büyükşehir’e dilekçe yazdığını ama 2 aydan bu yana yaşanan sorunun giderilmediğini ifade etti.

ÇÖP KONTEYNERİ YOK

Vatandaşlar ayrıca, çevre temizliğine özen gösterilmediğini ve çöp konteynerlerinin az olmasından dolayı her köşe başında, ağaç diplerine çöp atıldığını söylediler.  

Editör: Haber Merkezi