TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yle uzun bir aradan sonra bir araya geldi. Altepe’yi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda bulunan işyerinde ziyaret eden Çavuşoğlu, parti büyüğü ile hasret giderdi. Kentle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Başkan Altepe de Çavuşoğlu’na çalışmaları hakkında bilgi verirken, Balkan coğrafyasındaki Osmanlı eserlerine hayırsever iş insanlarının katkısının sürdüğüne dikkat çekti.

AKTAŞ’LA ÇAVUŞOĞLU’NUN ARASI AÇILDI

Öte yandan Altepe sonrası göreve getirilen, Bursa’ya vizyon katamayan, tek bir projeyi hayata geçiremeyen, trafik sorununu çözemeyen. Sorunların birikmesinden dolayı kamuoyunda kendisine tepkilerin arttığı Alinur Aktaş’la arasının açıldığı öğrenilen Çavuşoğlu’nun, geçtiğimiz günlerde Ankara seyahati sırasında Aktaş’ı sert bir dille eleştirdiği, bundan dolayı da şehirdeki programlarda ikilinin bir araya gelmediği kaydedildi.

Ulaş Akhan ve Alinur Aktaş

BURSA’YI TANIMAYAN İSMİ GENEL SEKRETER YAPTI

Bu arada Alinur Aktaş’a, Bursa’da onlarca birikimli yetişmiş beyğinvarken, kenti tanımayan Antalya Kaş Kaymakamı olan Ulaş Akhan’ı İçişleri Bakanlığına dilekçe vererek Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirmesine tepkiler devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi