AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun ekibinden olduğu söylenen ve Çavuşoğlu’nun Fidan’la ilgili ricasını kıramayan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi’nde liyakatsizliğe imza atmasından dolayı haklı eleştirilerin odağında. Gazeteci Bilal Kayaaltı, Bavul Haber’deki bugünkü köşe yazısında, Tabakhaneler bölgesinde yaşanan rezilliği görmediği için Mehmet Fidan’ı eleştiren, ardından da Fidan tarafından yorumu silinip, engellenen Hüseyin Tüccar’ın ortaya çıkardığı sağlık skandalını ele aldı.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı koltuğu emanet edilen Mehmet Fidan.

Öte yandan Bursalılar,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyükeşhir Belediyesi'nde yaşanan olumsuzluklara bir an önce el atması gerektiğini söylüyorlar.

İşte Kayaaltı’nın ‘Doğru söze tahammül edemeyen Mehmet Fidan!’ başlıklı o yazısı:

Size bugün, şehrimizdeki gazete ve internet sitelerinde noktasına virgülüne dokunulmadan yayınlanan bir basın bülteninden bir bölüm ve ardından yaşananları aktaracağım.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın birimi tarafından belediye ile ilgili haberler hazırlanır ve medya kuruluşlarına servis edilir. Bazı kurumlar bu bültenleri ücreti mukabilinde bazıları ise yer dolsun belki bize de bir kaç metelik atarlar düşüncesiyle okuyucularına sunarlar.

İşte o bülten:

“Dünyayı etkisi altına alan 'Covid 19' salgınıyla mücadele kapsamında Türkiye’de ilk vakanın görüldüğü 11 Mart’tan itibaren adeta alarm durumuna geçen ve özellikle ekonomik ve sosyal destek paketleriyle süreçten olumsuz etkilenen herkesin yanında olan Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte dezenfeksiyon çalışmaları için de yoğun mesai harcıyor. Bursa 'da 59,3 milyon metrekare alanda Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde dezenfeksiyon çalışmaları yürütüldüğü duyuruldu” Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından...

Tabi doğal olarak bu duyuru medyanın yanı sıra A Haber'de de ballandıra ballandıra anlatıldı.

Yazının devamı için tıklayınız:

https://www.bavulhaber.com/dogru-soze-tahammul-edemeyen-mehmet-fidan-makale,406.html

Editör: Haber Merkezi