Bavul Haber yazarı Alperen Tüccar, Avrupa’da en çok virüs vakasının görüldüğü Türkiye’de yaşanan çifte standardı köşesine taşıdı. Adana Demirspor ile Giresunspor arasında oynanan maçta, tribünlerdeki 5 bin kişinin devletin nasıl partileştirildiğini gözler önüne serdiğine dikkat çekti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da Adana’da yaşananlarla ilgili henüz bir açıklama yapmamasını eleştirdi.

İşte Alperen Tüccar’ın ‘Adana Demirspor maçındaki ‘Lebalep’ utanç!’ başlıklı o yazısı:

Ülkemizin zor şartlar içerisinden geçtiği ve mücadele ettiği dönemde, elbette bizim de üzerimize düşen birtakım şeyler, uymamız icap eden kurallar vardır.

Bunlar, ülkemizin başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği ve bütün stadyumlara pankartını astırdığı gibi “Temizlik, Maske, Mesafe” kurallarıdır. Bunlara ilaveten kapatılan iş yerleri, getirilen kısıtlamalar, yapılan aşılanmalar, vaka ve vefat sayıları, korona virüs tablosun kırmızılığı, içinden geçtiğimiz zor sürecin apaçık tescilidir. Evlerimizde kalmalı ve kurallara uymalıyız. Çünkü sağlık her şeyden önemlidir.

KİRLİ OYUNU BURSASPOR BOZDU

Asıl konumuz elbette Bursaspor ve ezelden beridir üzerinde oynanan oyunlardır. Diğer sezonları es geçilerek, sadece bu sezona bakıldığında dahi, üvey evlat muamelesi gören, dışlanan, itilen, kakılan, önü kesilmeye çalışan bir takımdır Bursaspor.

Yazının devamı için aşağıdaki lingi tıklayınız:

https://www.bavulhaber.com/adana-demirspor-macindaki-lebalep-utanc-makale,419.html

Editör: Haber Merkezi