Bursa’da toplumun farklı kesimleriyle buluşmaya devam eden önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Bursa teşkilatlarını iftarda bir araya getirdi. Merinos Tren İstasyonu Sosyal Tesisleri’ndeki programa, İl Başkanı Davut Gürkan’ın yanı sıra, il yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem ilçe başkanları, il yöneticileri katıldı.

Moral motivasyonun zirveye çıktığı iftarda konuşan Faruk Çelik, “Bu akşam burada, Bursa’ya görevde oldukları süreç içerisinde, hep birlikte hizmet etmiş, emek vermiş ve tecrübe sahibi kardeşlerimle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bir araya gelmek motivasyonumuzu arttırdığı gibi, şehrimize ileriki süreçte katkı kaymak için çok önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

“20 YILDA ÇOK İŞLER BAŞARDIK”

Önümüzdeki yıl yapılacak olan seçime dikkat çeken, AK Parti’nin 2002’de iktidara geldiğinde olmaz denilenleri yaptığını millete en iyi şekilde hizmet ettiğini belirten Faruk Çelik, şunları söyledi, “Gelinen noktada yeni bir hikaye yazılması gerekiyor. Şu hususun altını çizmek istiyorum, 2023 seçimi şimdiye kadar yapılmış seçimlerden çok farklı ve önemli. Buradan yola çıkarak herkes üzerine düşen görevi yerine getirmek zorunda. 20 yılda çok işler başaran AK Parti iktidarı, liyakatli ve inançlı kadrolarla milletimize hizmet etmeye devam edecek” dedi.

Samimi bir havada gerçekleşen iftar buluşmasında, önceki dönem AK Partili yöneticiler, geçmişteki başarıları bir kez daha gündeme getirdiler, özeleştiri yaptılar.

Göreve geldiği günden buyana teşkilatları kucaklayan adımlar atan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, gecede selamlama konuşması yaptı.

Editör: Haber Merkezi