Bursa siyasetiyle ilgili öngörüleriyle tanınan şirketin sahibi Recep Güven, geçtiğimiz günlerde Ankara’da siyasi ziyaretlerde bulundu. TBMM’de Bursalı parlamenterlerle görüşen Güven, edindiği izlenimleri paylaştı. Öncelikle AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’yla bir araya geldiğini okurlarına anlatan Güven, Çavuşoğlu’nun misafirlerine olan ilgi alakasına şahit olduğunu belirtti.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu’nun, siyasi partiler tarafından gördüğü ilgiyle ilgili düşüncelerine yer verirken, AK Partili Mustafa Esgin’in mecliste bile bitmek tükenmek bilmeyen enerjisine dikkat çekti. Yine aynı partinin genç ismi Ahmet Kılıç’ın her zaman olduğu gibi, mütevazi tavırlarına yer veren Güven, tarımda yaşanan sorunları sürekli gündeme getiren CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, eczacı Erkan Aydın’ın yurt dışı seyahatinden dolayı kendisini misafir edemediğiyle ilgili mahcubiyetine.

AK Partili kadın vekiller, Vildan Yılmaz Gürel ve Emine Yavuz Gözgeç’le meclis kulisindeki görüşmeleriyle ilgili daha birçok konuyu gündeme getirdi.

İşte Recep Güven’in Meclis notları başlıklı yazısı:

"Geçen hafta başı 3 günlük Ankara ziyaretimin ilk ayağı Türkiye Büyük Millet Meclisi olmuş ve Bursa Milletvekillerin bir kısmıyla görüşme, sohbet etme imkânı bulmuştum.

Genelde gündelik meclisi ziyaret edenler ve yorum yapanlar için ucuz mutfak menüsü olur ama şahsım adına fırsat buldukça mecliste personel için ayrılan bölümde bedelini ödeyerek yemek yemeği tercih edenlerdenim.

İlk gün en önce ziyaretim Bursa Milletvekili, bir önceki dönem Başbakan yardımcısı, şimdi İnsan hakları komisyonu başkanı Hakan Çavuşoğlu’naydı. Beni tanıyanlar bilir, lafı öyle evirip çevirmem pat diye söyler, doğru bildiğimin arkasından ölüme giderim."

Yazının tamamını okumak için tıklayınız: http://www.bavulhaber.com/meclis-notlari-makale,85.html

Editör: Haber Merkezi