Sosyal ve kültürel faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren Osmangazi ilçesi Namıkkemal Mahalle Muhtarı Necmettin Geniş, semtinde çevre temizliği yapan yaşları 9 ile 13 arasındaki gençleri, örnek davranışlarından dolayı öğlen yemeği ile ödüllendirdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Geniş, muhtarlığı ziyaret eden çocuklardan övgüyle söz ederek, “Güzel davranışta bulunan gençleri ve ailelerini tebrik ediyorum” diye not yazdı.

İşte Necmettin Geniş’in o paylaşımı:

“Namıkkemal Mahallemizin Çevreci Gençleri 3 Taş sokakta ikamet eden Bu Gençlerimiz Sokaklarındaki Boş arsayı Azam Sezai Gönüllü ve Belediyemizden Görevli Mevkici Vedat Abilerinle birlikte Temizleyerek Katkıda bulundular Muhtarlığımızı Ziyaret eden Genç Çevrecilere ödül olarak öğle yemeği izzeti ikramımız oldu Böyle örnek ve Güzel bir Davranışta Bulunan Gençlerimizi ve Aile Büyüklerini tebrik Ve Teşekkür ederim.”

İYİLİK KÖPRÜSÜ İNŞA EDİYOR

Muhtar Necmettin Geniş, muhtarlık binasının yanında bulunan ilk ve ortaokulda eğitim gören başarılı öğrencileri, her ay yaptığı etkinliklerle ödüllendiriyor. Mahallede ekonomik durumu iyi olmayan aileleri, yardımseverlerle buluşturarak iyilik köprüsü inşa ediyor. Farkındalık projeleri ile dikkatleri üzerine topluyor.

Editör: Haber Merkezi