Bilal Kayaaltı

Osmangazi ilçesi Namık Kemal Mahallesi’nde 4 dönemdir muhtarlık yapan Necmettin Geniş, semtine belediyeleri seferber ederek yaptırdığı hizmetlerin yanı sıra, sosyal ve kültürel faaliyetlerle de dikkat çekiyor. Muhtarlık ofisine komşu Şehit Üst Teğmen Mesut Beyazıtlı ilkokulunu sponsorlar aracılığı ile baştan aşağı yenileyen, sorumluluk alanındaki dar gelirlilerin elektrik, doğalgaz ve su faturalarını ödeyen, mahalleyi özel günlerinde yalnız bırakmayan Geniş, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde herkes tarafından çok sevilen Down sendromlu Turan Dursun’la bir araya geldi, çay içip, Arnavutların meşhur pırasa böreğinin tadına bakıldı.

‘BİZİM NEŞE KAYNAĞIMIZ’

Muhtar Necmettin Geniş, Bursaspor taraftarının da gönlünde taht kuran Turan Dursun ve mahalleliyle bu özel günde çekilen fotoğrafın altına, “21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü, semtimizin Neşe kaynağı Reisimiz Turan Dursun Candır, onunla Çay ve muhabbet çok daha güzel iyiki varsınız güzel insanlar. Sizleri çok seviyoruz” notunu yazdı.

BURSASPOR TARAFTARININ SEVGİLİSİ

Turan Dursun’un çok özel birisi olduğunu dile getiren Geniş, “Turan kardeşimiz bizim mahallemizin kıymetlisidir. Bursaspor taraftarının da gönlünde taht kuran bir değerdir. Semtimizde gerçekleşen düğün ve özel günler Turan olmadan olmaz. Karnı toksa, açgözlü olmaz, Down sendromlu Turan, herkesin örnek alacağı çok özel bir insandır” dedi. 

DÜNDAR VE SAĞLAM İÇİN DE ÖZEL BİR İNSAN

Geniş ayrıca, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Bursaspor’u 2010 yılında şampiyon yaparak Anadolu’da bir devrime imza atan, başarılı teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Turan Dursun’la çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.

 Kosova Kültür Koordinatörü Recep Gündüz de, aslen Kosovalı olan Turan Dursun'u Kosova'daki akrabaları ile buluşturarak, takdir edilen bir adım atmıştı.

Editör: Haber Merkezi