Haber/ Bilal KAYAALTI

Bursa’daki muhalefet partileri başta olmak üzere, STK’ların da yaptığı çıkışlara karşı kayıtsız kaldığı sahte şeyh Mustafa Özbağ, müritlerine yönelik yaptığı sohbette Atatürk’le konuştuğunu söylemesi pes dedirtti.

CHP’li Nilüfer Belediyesi’ni isim vermeden eleştiren Özbağ, Mustafa Kemal Atatürk’le konuştuğunu müritlerine anlatırken, Atatürk’le arasında geçen sözde muhabbeti ise şu sözlerle aktardı: “Bugün bir reklam izledim televizyonda. Dünyanın en büyük Atatürk posteri yapılıyormuş Bursa’da. Atatürk’e sordum, sen böyle bir şey ister misin? Bana dedi ki. ‘Ben bu ahmaklara böyle demedim. Bunlara dünyanın en büyük otomobil fabrikasını kurun. Bu ahmaklar, bu geri zekâlılar kalktılar en büyük Atatürk posteri yapıyorlar’ diyerek Atatürk üzerinde algı operasyonu oluşturan Özbağ’ı izleyenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

‘BEN SORDUM, ATATÜRK CEVAPLADI!’

Mustafa Özbağ’ın müritlerinin Atatürk’le arasında geçen sohbeti tepki vermeden dinlemesi Türkiye’de cemaatlerin ne hale geldiğini ortaya koyması sapkınlığın açık bir delili olarak değerlendirilirken Özbağ’ın, Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’le arasında geçen sohbeti müritlerine aktarmasında bir sıkıntı olup olmadığını sorunca, Atatürk’ün kendisine söyle dediğini aktararak, “Söyle dedi bana. Dedim paşam bunlar senin her yere büstünü dikiyorlar. Allah onları kahretsin, ben hepsinden rahatsızım. Ben onlara her köye bir fabrika kurun. Bunlar Atatürkçü değil mi paşam? Bunlar zinhar Atatürkçü değil. Mahşerde hepsinden şikayetçi olacağım. Ben sordum o söyledi’ diyen Özbağ çok büyük bir skandala imza attı.

Editör: Haber Merkezi