Ali Ay’ın başkan olduğu dönemde borç bataklığına sürüklenen, ‘karaya oturan gemiyi ben yüzdürürüm’ diyerek göreve gelen Mesut Mestan’la da hızla krize sürüklenen Bursaspor’un yüzünü Vakıfköy’ün gençleri güldürüyor. Transfer tahtasını milyonluk borçlar yüzünden açamayan Erkan Kamat yönetimi, takımı Mustafa Er’e emanet ettikten sonra camianın yüzü gülmeye başladı. Böylece Türk futbolunun kurtuluşunun alt yapıda olduğunu bir kez daha kanıtlanmış oldu.

NE VARSA ALTYAPIDA VAR

Yaşı daha 17 olan ve Vakıfköy’de yetişen gençlere A takımda forma şansı veren Teknik Direktör Mustafa Er, kendisine yönelik acımasız eleştirilere göğsünü siper ederek, bu kadroyla ligi bitireceğiz mesajını verdikten sonra Burak Kapacak, Ali Akman gibi altyapıdan çıkan çocuklarla destan yazmaya başladı.

Lig ve kupada yoluna doludizgin devam eden Bursaspor, gerçek transferin altyapıda olduğunu futboldan anlayanlara da, anlamayanlara da göstererek, futbolun içine çöreklenen menajerlerin, işi bilmeyen yönetici adaylarının heveslerini kursaklarında bıraktı. Asıl Timsah yürüyüşünün Vakıfköy’den çıkan gençlerle olacağı ispatlamış oldu.

Editör: Haber Merkezi