Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da sezon heyecanı yaşanıyor. Birinci ve ikinci bölgedeki oteller 17 Aralık’ta kapılarını açmaya hazırlanırken, yılbaşı rezervasyonlarında da yoğunluk başladı. Yeni sezon öncesi, işletmeciler hazırlıklarını sürdürürken, her yıl yerli ve yabancı turistin ilgisinin daha da arttığı Bursa’nın turizm merkezinde, tatilcilerin yılbaşı ve sonrası için rezervasyonları dikkat çekiyor.

“GEÇEN YILDAN DAHA İYİ”

Zirvede sezon hazırlıkları sürüyor. Yerli turistlerin yanı sıra Araplar ve Avrupa ülkelerinden turistlerin de tatil için yoğun ilgi gösterdiği beyaz cennetteki otellerde erken rezervasyonlarda artış yaşanıyor. Ağaoğlu My Mountain Otel'in Genel Müdürü Murat Pınarcı, geçtiğimiz yıla oranla rezervasyonlarda yoğunluk olduğunu belirterek, “Hazırlıklarımızın son aşamasına geldik. 17 Aralıkta sezonu açıyoruz, Yılbaşı için yerli ve yabancı misafirlerimizden yoğun ilgili görüyoruz. Bu sezon geçtiğimiz yıla oranla daha iyi başladı, rezervasyonlarda beklentimizin üzerinde artış var. Ağaoğlu olarak misafirlerimize en iyi hizmeti sunmanın heyecanını yaşamaya hazırlanıyoruz” dedi.

Çocuklarıyla tatil yapacak aileler için de birçok ayrıcalık sunan Uludağ otelleri; sömestir tatilİ için akla ilk gelen seçeneklerden biri.

Editör: Haber Merkezi