Kamu kurumları, belediyeler coronavirüs salgınıyla ilgili ciddi tedbirler alarak vatandaşları hastalığa karşı koruyup, bilinçlendirmeye çalışıyorlar. Fahiş fiyatla temizlik ve dezenfekte ürünleri satan kişilere cezai işlemler uygulanıyor. Tüm bu gelişmeleri göz önünde bulunduran, bir dönem Yıldırım’da aktif siyaset yapan, AK Parti’nin faaliyetlerine karşılıksız katılarak katkı koyan önceki dönem Yıldırım Belediyesi Kent Konseyi yönetim kurulu üyesi Mehmet Şah Sevinç, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve başkan yardımcılarını virüsle ilgili halkı bilinçlendirmedikleri için isim vermeden eleştirdi.

SINIFTA KALDILAR

Sosyal medya hesabından eleştirilerde bulunan Mehmet Şah Sevinç, yerel yöneticilerin protokollerde hava atmaktan başka bir şey yapmadıklarını ifade etti. ‘Seçimlerde hediye dağıtanlar, kolonya, maske dağıtmaları çok mu zor?’ Şeklinde soru sorarak tepki gösterdi. İşte Sevinç’in ‘Virüsle mücadelede yerelde sınıfta kaldık’ başlıklı paylaşımı:

Mehmet Şah Sevinç

‘VİRÜSLE MÜCADELE DE YERELDE SINIFTA KALMAK

Merkezi hükümet virüs le mücadele de başarılı bir süreç yönetirken ,yerel yöneticiler protokol de hava atmaktan öteye geçemiyor. Gerek halkı bilgilendirme gerekse fahiş fiyatlarla mücadele de özellikle yıldırım sınıfta kalmıştır .

Seçimlerde hediye dağıtan yöneticiler birer kolonya birer maske dağıtmak çok mu zor .

Dezenfekte çalışması fiyasko !

Mesele koltuklarda oturmak değil oturulan koltuğa değer katmaktır...’

TEK PROJESİ YOK!

Mehmet Şah Sevinç, yazdığı notların altına kolonya ve yüzünde maske olan bir kişinin fotoğrafını koydu. Hatırlanacağı gibi Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı A. Molla Salih, Saadet Partisi Bursa teşkilatlarında çeşitli görevlerde bulunduğu süre içinde AK Parti İktidarının politikalarını eleştiren, gaz lambalı, maskeli, vuvuzellalı tiyatrolu basın açıklamaları projeleri ile tanınıyordu. Salih’in Yıldırım’da coronavirüs ile ilgili tek bir çalışmanın içinde olmaması, ‘amacı tribünlere oynamakmış’ yorumlarına neden oluyor.

Editör: Haber Merkezi