Korona virüs vakalarındaki artışın ürkütücü şekilde arttığı ilçelerden birisi olan Yıldırım’da, kaçak yapılaşma da kenti vizyonsuzlaştırmaya devam ederken, yerel yönetimin yaşananlara duyarsız kalması tepkileri de beraberinde getiriyor. İYİ Parti Yıldırım meclis üyesi Muhammet Budaklı, ilçenin çözüm bekleyen sorunlarına Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın kayıtsız kaldığını belirtti. Yıldırımlılar aş beklerken, teyemmüm taşı dağıtılmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Budaklı’nın paylaşımını retweetleyen Osmangazi Belediyesi meclis üyesi Büşra Şahin ise Yılmaz’ı etiketleyip, ‘Musalla taşı hediye edecek misiniz?’ sorusun yöneltti.

‘SORUNLAR DAĞ GİBİ’

Budaklı, paylaştığı fotoğrafların altına, “TAŞ verme AŞ ver Sn. Başkan. Yıldırım ilçemizin çözüm bekleyen dağ gibi sorunları varken, çok daha önemli bir işe imza atan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve ekibini bu başarılarından dolayı kutluyorum! Bursa’da hastalara TEYEMMÜM TAŞI dağıtmak müthiş bir başarı örneği” notunu yazarak Oktay Yılmaz’ı eleştirdi.

Editör: Haber Merkezi