Süleyman Soylu’nun ardından İçişleri Bakanı olan Ali Yerlikaya’nın göreve gelmesiyle, Türkiye genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor.  

1 KİLO BONZAİ ELE GEÇİRİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal veya ticareti” suçu ile ilgili torbacı ve sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik çalışmalarda geçtiğimiz cuma günü Ümraniye ilçesi Esenkent Mahallesi'nde bir pansiyonda oda kiralayan şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığını belirledi. Düzenlenen operasyonda S.Y. ve H.Ö. isimli şüpheliler, pansiyon önündeki araçta yakalanarak gözaltına alındı. Araçta, pansiyon odasında ve şahısların evlerinde yapılan aramalarda 1 kilo 950 gram bonzai, 2.44 gram metamfetamin, 22 adet extacy hap, 4 adet cep telefonu ve 5 bin 350 TL para ele geçirildi. S.Y. isimli şahsın daha önceden çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edildi.

Pişkin hırsız pes dedirtti Pişkin hırsız pes dedirtti

Yakalanan şüphelilerden H.Ö. isimli kadın hakkında sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulanırken, S.Y. ise “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal veya ticareti” suçundan cumartesi günü sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Editör: Bilal Kayaaltı