Altın varaklı avukat tutuklandı
Altın varaklı avukat tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Olay, İstanbul’un Ümraniye İlçesi’nde meydana geldi. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde park halinde bir araçtan piyasa değeri 135 bin TL olan 5 koli ayakkabı, 8 Ağustos’ta Yukarı Dudullu Mahallesi’nde ise bir iş yerinden yaklaşık 300 bin TL sarı pirinç, metal çubuk ve talaş çalındı. Olay üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, daha önce hırsızlık olaylarına karışan şüphelilerin izini buldu ve takibe aldı.

KAMERALARA YAKALANDILAR

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri daha önceki olaylarda kimliklerini tespit ettikleri şüphelilerin kullandığı beyaz renkli araçla Çekmeköy’de dolaştıklarını belirledi. Ekipler 11 Ağustos’ta Esenşehir Mahallesi’nde düzenledikleri operasyonla şüphelileri bir tırdan piyasa değeri yaklaşık 80 bin TL olan Ayçiçek yağlarını çaldıktan hemen sonra kullandıkları beyaz araçla suçüstü yakaladı ve gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin kimliklerini belirleyen ekipler olaya karışan şüpheliler B.S.,(27) ve K.K.’yı (19) işlemleri için emniyete getirdi. Şüphelilere yapılan sorgulamada B.S.’nin 16 suç kaydı ve K.K.’nın ise 4 suç kaydının olduğu öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemlerinin tamamlanmasının ardından 2 şüpheli adliyeye sevk edilirken öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada ‘’Diğer şüpheli şahısların tespiti ve teminine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir’’ denildi.

Öte yandan şahısların park halindeki tırdan gerçekleştirdikleri hırsızlık anları kameraya yansıdı.