PTT, vatandaşlara nakit para imkanı sunmayı sürdürüyor. Kurum, Aktif Bank iş birliğiyle vatandaşa desteklerine devam ediyor.  PTT’nin nakit destek köprüsü vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanırken, kredi desteği ilaç gibi geliyor. PTT, sadece dakikalar içinde 50.000 TL’ye kadar nakit parayı hesabınıza yatırıyor.

Nakit paraya sıkışan acil nakit ihtiyacı olan tabii ki de bu ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar için düşük faizli kredi kampanyaları oldukça önemli. Son dönemlerde birçok kişi uygun faiz oranıyla kredi veren bankalar araştırıyor. Bu konuda PTT açık ara öncülüğü çekiyor. Çünkü PTT de en uygun faiz oranıyla kredi desteği Vatandaşı bekliyor. Aktif bank iş birliği ile yaptığı kredi kampanyalarıyla dikkatleri üzerine toplayan PTT yeni bir kampanyaya daha imza atmaya hazırlanıyor. TÇ kimlik numarası ile başvuru yapanlara sadece dakikalar içinde 50.000 TL düşük faizli kredi desteği sağlanacak. PTT düşük faizli kredi şartları ve detaylar haberimizde…

PTT’DEN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ DESTEĞİ

En uygun faiz oranları ile vatandaşa kredi desteği sağlayan PTT Ekim ayına doğru geri sayım devam ederken yeni kampanyalarını da duyuruyor. Nakit paraya sıkışan vatandaşa PTT’den uygun faiz oranı ile kredi desteği verilecek. Yapmanız gereken tek şey SMS ile başvuru yapmak. Kolay başvuru imkanı ve hızlı kredi desteği ile bir çok vatandaşın nakit ihtiyacını karşılayan kurum 25.000 TL ile 50.000 TL arasında ödeme yapıyor. Sadece dakikalar içinde talep ettiğiniz miktarda düşük faizli kredi imkanına sahip olabilirsiniz.

Emekli sayısı daha da artacak, EYT detayı ortaya çıktı Emekli sayısı daha da artacak, EYT detayı ortaya çıktı

 KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

PTT ve aktif bank işbirliği ile verilen kredi desteğinden faydalanmak isteyenler için başvuru işlemleri de son derece kolay ve hızlı. TÇ kimlik numarasını yazarak 30 50’ye SMS gönder annene hızlı kredi onayı veriliyor. PTT genel müdürlüğü tarafından yapılan incelemeler sonucunda krediniz onay alır almaz da ödeme almamız mümkün oluyor.

PTT’den kredi kullananlar düşük faizli kredi imkanı yakalıyor. En uygun faiz oranıyla kredi desteği sağlayan kurum, aynı zamanda 36 ay vade seçeneği de sünüyor. 50.000 TL’ye kadar kredi kullanmanız durumunda 36 aya varan vade imkanı ile geri ödeme yapma şansına sahip olacaksınız.

Editör: Bilal Kayaaltı