Haşim Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Bursalıların parasını çarçur ettiğini iddia ederek, MasterChef ödenen 600 bin TL yapılan yanlışların kanıtı olduğunu ifade etti

Öztürk, yaptığı açıklamada Aktaş’a şu soruları yöneltti:

“Gürsu şehir merkezinden Gürsu Devlet Hastanesi’ne giden bu yolda kaldırım yok. Bu yol aynı zamanda Gürsu Stadyumu’na ve spor fabrikasına da ulaşıyor. Araç trafiği devam ederken yayalar da kaldırımsız yolda, tehlikeyle iç içe yürüyorlar. Burada can kaybı olmadan, kaza yaşanmadan önce ilgililerin harekete geçmesini istiyoruz. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a sormak istiyorum. Sayın Başkan, Rize Kent Meydanı Projesi’ne 427 bin lira hibe yardım yapacak paranız var da, Gürsu halkının Devlet Hastanesi yoluna kaldırım yapacak paranız mı yok?

Sayın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yandaş gazetelere 584 bin lira ödeyecek paranız var da, Gürsu halkının Devlet Hastanesi yolunun kaldırımı için ödenek mi yok?

Sayın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yandaş tv kanalının yemek programı masterchefe ödenecek 600 bin liranız var da, Gürsu halkının Devlet Hastanesi yolu için mi yok?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş! Bursa’nın hiçbir işine yarayamayacak bu işlere harcadığınız 1.5 milyon lirayla Gürsu Devlet Hastanesi’nin yoluna kaldırım yapılamaz mıydı?

Gürsu’nun merkezinden Gürsu Devlet Hastanesi’ne giden yolda kaldırım olmamasına tepki gösterdi. Çelik, “Sayın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yandaş tv kanalının yemek programı Masterchef’e ödenecek 600 bin liranız var da, Gürsu halkının Devlet Hastanesi yolu için mi yok?” dedi.

Editör: Haber Merkezi