14 MBursayıs’ta yapılacak olan seçimlerinde milletvekili adayı olduğu için görevinden ayrılan Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca’nın yerine Ali Osman Karahan Genel Merkez tarafından vekaleten İl başkanı olarak görevlendirildi.  Karahan partide, siyasi işler başkanlığını yürütüyordu.  

ATMACA’YA BÜYÜK DESTEK

Öte yandan, CHP Bursa 1. Bölge 3’üncü sıradan milletvekili adayı Mehmet Atmaca’ya toplumun tüm kesimlerinde destek mesajları gelmeye devam ediyor. Sokağın nabzını çok iyi tutan Atmaca’nın Bursa’yla ilgili sorunlara kökten çözüm getirecek bir isim olarak bakılıyor.

 Ali Osman Karahan kimdir?

1974 Artvin Yusufeli doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa’da, lisans eğitimini 1998 yılında Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde tamamladı. Askerlik hizmetinden sonra 1999 yılından itibaren Artvin Deriner Baraj inşaatında çeşitli birimlerde mühendislik hizmeti verdi. 2004 yılında “Zemin ve Temel Etüdü” üzerine çalışmalara başlamış olup halen bu çalışmalarına devam etmektedir.

Saadet Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev yapan Karahan, en son Bursa il siyasi işler başkanlığı görevini yürütüyordu.

Karahan, Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Editör: Bilal Kayaaltı