Saadet Partisi Bursa teşkilatlarında Mehmet Atmaca sevinci yaşanıyor. Milletvekili adayı olmasının ardından il başkanlığı görevini Ali Osman Karahan’a bırakan Atmaca, Millet İttifakı listelerinde Bursa 1. Bölge 3. sıradan milletvekili seçildi.

BURSA İÇİN ÇALIŞACAK

Bursa’yla ilgili liyakatli çıkışları ve tespitleriyle bilinen inşaat mühendisi Mehmet Atmaca’nın, TBMM’de yapacağı çalışmalar kapsamında şehrin sorunlarına getireceği öneri ve projelerle ismi ön plana çıkacağı belirtiliyor.

MEHMET ATMACA KİMDİR?

Milli Görüş partilerinde ve STK’larında çeşitli görevlerde bulunan Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, 1966 yılında Trabzon’da doğdu. Üniversite ve yüksek lisans eğitimini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi´nde tamamlayan Atmaca,  mevcut yapıların performans değerlendirmesi ve depreme dayanıklı yapı tasarımı konusunda yüksek lisans yapmıştı. Bursa´da, Türkiye´de ve yurtdışında yüksek yapı ve endüstriyel yapılar konusunda önemli çalışmalara imza atmıştır. İnşaat Yüksek Mühendisi olan ve serbest mühendislik yapan Atmaca, 4 çocuk babasıdır.

Editör: Bilal Kayaaltı