Açılışa Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği (TÜSÇAD) Genel Başkanı Metin Altundal, Bursa eski Jandarma Bölge Komutanı emekli Tümgeneral Seyfullah Saldık,  AK Parti il Başkan Yardımcısı Av. Kamil Bayramiç, Av Şeyda Şahin, İYİ Parti Osmangazi Meclis Üyesi Büşra Şahin’in yanı sıra  yakınları ve sevenleri katıldı.

Törende  konuşan Yılmaz ve Abaza, sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemini vurguladılar. Merkez, danışanlarına en güncel bilimsel veriler ışığında, kişiye özel beslenme programları sunacak.

SPORCULARA DA HİZMET VERİLECEK

Merkezde, zayıflama, kilo alma, gebelik ve emzirme dönemi beslenmesi, sporcu beslenmesi, diyabet, kalp hastalıkları, kolesterol ve hipertansiyon gibi özel sağlık durumlarına yönelik beslenme danışmanlığı gibi birçok alanda hizmet verilecek.

BİSİAD Başkanı İdris Doğrul: Farkındalık projelerini hayata geçireceğiz BİSİAD Başkanı İdris Doğrul: Farkındalık projelerini hayata geçireceğiz

Davetliler merkezi gezme imkanı buldular. ŞAH/MAT Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi, modern ve ferah dekorasyonu ile dikkat çekti.

Editör: Bilal Kayaaltı