Sızdırılan görüntüler, Galaxy Watch FE’nin 2021 model Galaxy Watch 4’e benzediğini gösteriyor. Kalın çerçeveler ve gövde şekli neredeyse aynı. Ancak yeni kayışlarla biraz daha modern bir görünüm kazanmış.

ÖZELLİKLERİ ÇOK FARKLI

Galaxy Watch FE, selefinin Exynos W920 çipsetini kullanacak. 1.5GB RAM ve 16GB depolama alanıyla gücünü koruyacak. Ayrıca Wear OS tabanlı One UI 5 Watch arayüzüyle kullanıcılara güzel bir deneyim sunmayı hedefliyor. Galaxy Watch FE, abisi Galaxy Watch 7’den önce piyasaya sürülebilir.

FİYATI MERAK EDİLİYOR

Sızdırılan bilgilere göre Galaxy Watch FE, Avrupa’da 199€ fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Bu fiyat, şu anda satılan Galaxy Watch 6 modelinden 100€ daha uygun. ABD pazarında ise 199$ civarında bir fiyatla gelebilir.

BİSİAD Başkanı Doğrul: Herkes elini taşın altına koymalı BİSİAD Başkanı Doğrul: Herkes elini taşın altına koymalı

Galaxy Watch FE’nin ne zaman satışa çıkacağı henüz netlik kazanmadı. Ancak sık sık sızıntıların gelmesi ve destek sayfalarının ortaya çıkması, çıkışın yakın olabileceğinin sinyallerini veriyor. Samsung, Tizen tabanlı eski Galaxy Watch modellerine desteğini sonlandırdığı için yeni modele ihtiyaç duyuyor.

AKILLI SAAT DENEYİMİ

Galaxy Watch FE, Samsung’un uygun fiyatlı akıllı saat segmentindeki iddiasını güçlendirecek gibi duruyor. Güçlü donanımı, şık tasarımı ve erişilebilir fiyatıyla Galaxy Watch FE, akıllı saat meraklılarının ilgisini çekmeyi başaracaktır. Samsung’un bu hamlesi, pazardaki rekabeti kızıştıracak ve tüketicilere daha fazla seçenek sunacak.

Editör: Bilal Kayaaltı