Seçim çalışmalarına çok hızlı başlayan AK Parti Bursa Milletvekili adayı Mustafa Varank, seçmenle buluşmaya devam ediyor. 

Abdal Meydanında vatandaşla bir araya gelen AK Parti Bursa Milletvekili adayı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,  Bursa’nın marka değeri tahanlı pide, simidin tadına baktı, vatandaşlarla birlikte sahur yaptı. 

 VARANK TEZGAHA GEÇTİ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın geçen yıl Ramazan ayında sosyal medyadan ‘Sahurda Abdal meydanındayız, çaylar benden’ paylaşımıyla binlerce gencin akın ettiği programın ikincisi bu Ramazan’da da gerçekleşti. Bu yıl da gençlerin meydanı tamamen doldurduğu buluşmaya Bursa’dan milletvekili adayı olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katıldı. Bakan Varank, alana kendi kullandığı Türkiye’nin otomobili Toog’la ve yanında Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte geldi.

Alanı dolduran gençler, Togg’un görüntüsünü çekebilmek için birbiriyle yarışırken, Bakan Varank ve Başkan Aktaş, daha sonra simit fırınında tezgahın başına geçip, gençlere satın aldıkları simitleri simit dağıttı.

Editör: Bilal Kayaaltı