Türkiye Sedat Peker'in gündeme getirdiği kirli ilişkileri konuşmaya devam ederken, şimdi de Diyarbakırlı iş insanı Muhammet Yakut'un ortaya attığı şok iddialarla çalkalanıyor. 

Diyarbakırlı iş insanı Muhammed Yakut, Deliler Delisi adlı Youtube hesabından paylaşımlar yapmaya başladı. Yakut,  videolarında aralarında eski Başbakan Binali Yıldırım ,oğlu Erkam Yıldırım,  Süleyman Soylu, Osman Gökçek, Murat Sancak, Tolga Ağar gibi önde gelen siyasetçiler, yargı mensupları ve iş dünyasındaki önemli isimler hakkında şok iddialar ortaya attı.

Muhammed Yakut,  milletin namusuyla, şerefiyle oynandığını, yapılan yolsuzlukların, rüşvet pazarlıklarının mide bulandırdığını söyledi.  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'dan "Gardırop Mehmet" diye bahseden Yakut, borsa vurgunundan yargıdaki çürümeye kadar çeşitli iddiaları videolarında anlatmaya başladı. Yakut ayırıca, Nihat Özdemir ve Sezai Baçaksız'a "Kırk Haramiler" diye hitap etti.

Yakut'un kaçak akaryakıtla ilgili iddialarının ardından, Bursa'da bir dernek yöneticisinin akaryakıt istasyonunda kaçak yakıt satmasını gündeem getirdi.

İşte Yakut'un o açıklamalarının yer aldığı videolar: https://bit.ly/41x47a1

https://www.facebook.com/watch/?v=932912087906525

Editör: Bilal Kayaaltı