Sedat Yalçın, BUMİAD’ın yanı sıra Teleferik ile Mollaarap’ta dolmuş ve taksi esnafının derdini dinleyip, çözüm önerilerini aktarırken, Küçükbalıklı’da ise Muhtarlar ve Dernekler Buluşmasına katıldı.

Bursa'da karısına kızdı, daireyi yaktı! Bursa'da karısına kızdı, daireyi yaktı!

“DÖNÜŞÜM YAPILIRKEN KAPASİTE GÖZ ARDI EDİLMEMELİ”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın, Bursa Mühendis Ve Mimar İş İnsanları Derneği (BUMİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gümüş, Yönetim Kurulu ve Kurucu Üyelerini ziyaret etti. Yalçın, kentsel gelişimi, nüfusun kentsel altyapı üzerindeki etkileri ve sanayi mekansal yerleşimi üzerine görüşlerini aktarırken, adaylık sürecine dair de değerlendirmelerde bulundu. BUMİAD’ın ev sahipliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sedat Yalçın, “Kentsel dönüşüm ve depremle ilgili çalışmalar yapılırken şehrin fiziki yapısı ve kapasitesinin göz ardı edilmemesi gerekiyor” ifadesini kullandı.

“KENTİ İSTENİLEN SEVİYEYE GETİRECEĞİZ”

Yalçın, Bursa’nın duayen mimar ve mühendisleriyle fikir alışverişinde bulunmanın çok önemli olduğunu belirterek; “Bursamız için STK’larımız vazgeçilmezimiz. Kentimizi hep beraber istenen seviyeye getireceğiz” dedi. BUMİAD Başkanı Mustafa Gümüş de Sedat Yalçın’ın Bursa Kent Vizyonu projeleriyle kent için önemli bir değer olduğunu ifade ederek; “Sedat Bey’in ortaya koyduğu vizyon ve projeler kentimizin sorunlarına yönelik kalıcı çözümler getirecektir. Bursa’nın geleceği için çok değerli projelerini bizimle paylaşan Sayın Sedat Yalçın’a yapmış oldukları nazik ziyaret dolayısıyla çok teşekkür ediyoruz” açıklamasını yaptı.

“DOLMUŞ VE TAKSİ ESNAFINI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ”

Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sedat Yalçın BUMİAD ziyaretinin yanı sıra Teleferik ile Mollaarap’ta dolmuş ve taksi esnafıyla buluştu. Esnafın sorunlarını dinlerken, dertlerine çare olacak projeleri de aktardı. Yalçın; “Bursamızın ihtiyacı olan kent içi ulaşım altyapısındaki en önemli paydaşlarımız olan dolmuş ve taksi esnafını mağdur etmeyeceğiz ve mağdur edecek hiç bir politikanın içerisinde olmayacağız” dedi. Sedat Yalçın ardından da Yeniden Refah Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Yunus Koçak ile coşkuyla karşılandığı Küçükbalıklı Mahallesi Muhtarlar ve Dernekler Buluşmasına katıldı.

Editör: Bilal Kayaaltı