İktidar ve muhalefetin erken seçim tartışması gündemdeki yerini korurken, asgari ücretli ve emekli maaşları her geçen gün eridiğini söyleyen Adalet Partisi Seçim işlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genel seçimin 2023’te yapılacağını açıklamasının mana ve ehemmiyetinin kalmadığını, 2021 yılında Türkiye’nin seçime gidebileceğini söyledi.

‘BASKIN SEÇİME HAZIRIZ’

Bülent Çelik, "Siyasetin rotası rayından kaymaya başladı. Erken seçim konusunda her gün farklı açıklamalar yapılıyor. Cumhurbaşkanı seçimlerin 2023 yılında yapılacağını tekrarlasa da ülkemizin durumu ortada. Ekonomi çökmüş durumda, Dolar firen tutmuyor. Asgari ücretli, emekli perişan. Adalet Partisi olarak bizler erken seçim olacakmış gibi çalışıyor, vatandaşa ulaşıyoruz. Baskın seçime hazırız” şeklinde ifadeler kullandı.

GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİLER

Adalet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Çelik "Genel Başkanımız Dr.Vecdet Öz'ün bilgi ve birikimleri ışığında özellikle Z kuşağı dediğimiz gençlerimizi partimize katarak çalışmalarımıza hız veriyoruz” diye konuştu. Çelik Ankara İl Başkanı Gökhan Kahraman'ın ziyareti sırasında erken seçim gündemini ile izlenecek yol haritası konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi