14 Mayıs seçimleri öncesi kurum ve kuruluşlardan istifa eden isimlerin siyasi partilere vekil müracaatları devam ediyor. Bursa Adli Tıp’ta uzun yıllar görev yapan Uzm. Dr. Evren Şahin, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olurken, 21 Mart Salı günü İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nda adaylığıyla ilgili açıklama yapacağını duyurdu.

Dr. Şahin, aday adaylığıyla ilgili olarak, “Doktorluk mesleği ile yoğrulduğum uzun eğitim sürecinde, kendi yaşam motivasyonumun ve tüm reflekslerimin merkezine, insan hayatını ve doğanın her bileşenine adil olmayı koydum.

Edinimlerimin bana verdiği güç ve bundan sonraki vazifemi, çocukların, gençlerin, kadınların, daha az avantajlı tüm grup ve toplulukların, hak ettikleri şekilde eğitilmelerine, istihdamına, eşit iş ve ücretlendirilmelerine ve umut edilen geleceklerine adamak olarak belirledim. Bana emek harcamış ülkeme, yaşadığım kente ve tüm değer verdiklerimin temsiline adanmış bir ömre de hazırım. Bu topraklarda yaşayan her bir bireyin insanca, adil, eşit, mutlu, huzurlu ve en önemlisi umutla yaşaması ve hakkını savunmak için İYİ Parti 28. Dönem Bursa Milletvekili Aday Adaylığımı açıklayacağım” dedi.

Editör: Haber Merkezi