DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Haftalık Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Babacan, önümüzdeki seçimlere kendi adlarıyla gireceklerini duyurdu.

Babacan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"SEÇİMLERE KENDİMİZ GİRECEĞİZ"

"Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun.

Biz seçimlere hazırız. DEVA Partisi hazır. Ve biz kazanacağız.

GEZİ PARKI DAVASI

Osman Kavala, Mücella Yapıcı, Çiğdem Mater, Hakan Altınay, Can Atalay, Mine Özerden, Yiğit Ekmekçi ve Tayfun Kahraman. Bu isimlerin hepsi haksızlığa uğradılar. Hukukun alnına kapkara bir leke sürüldü. O lekeyi biz temizleyeceğiz. Hak yerini bulacak.

"KHK'LILARIN YANINDAYIZ"

Biz; ülkesinin özgürlüğü için mücadele eden gençlerin yanındayız. Her gün canını dişine katarak ekmeğinin peşinde koşan kurye arkadaşımın yanındayız. Beraat ettikleri halde hakları yıllardır iade edilmeyen KHK'lıların yanındayız.

Türkiye’nin sinir uçlarını germeye çalışanlar, bunun faturasını sandıkta ödeyeceklerdir. Türkiye’nin sessiz çoğunluğu, iktidar ortaklarının dayattığı bu korku ve yoksulluk komplosunu boşa çıkaracak.

YAHUDİ LOBİLERİ DESTEK Mİ OLUYOR?

Öte yandan, Babacan'ın partisine Yahudi lobilerinden çok büyük destek geldiği iddia ediliyor. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, altılı masadan ayrılmasının altında da, bu lobilerin etkisi olduğu söyleniyor. 

Editör: Haber Merkezi