Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye Millet Bahçesi açılış töreninle konuştu. Gıda ürünleri ve doğal gaza gelen zamlara değinmeyen Erdoğan, muhalefeti sert bir dille eleştirdi.

CHP ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti başta olmak üzere muhalefete sert sözlerle yüklenen Erdoğan, şu sözleri kaydetti: "Gabar'da, Bestler Deresi'nde terörü gömdük. Bay Kemal ve avanesi, bunlar PKK terör örgütüyle beraber hareket ettiler, onları da gömdük! Şimdi terör örgütünün başı cezaevinde, bunlar da onlarla beraber hareket ediyorlar. İP de onlarla beraber, CHP de onlarla beraber, diğerleri de... Ne oldu size? Hani siz teröre karşıydınız, terörün karşısındaydınız? Ne çabuk manevra yaptınız?"

CHP DEMEK ÇÖP, ÇAMUR, ÇUKUR DEMEKTİR

CHP deyince aklına ne gelir? Çöp, çamur, çukur gelir... Bugünkü güzel Ümraniye ile ilgisi olmayan bu hatıraları, aynı yanlışa düşmemek için unutmamalıyız. Çeyrek asrı aşkın bir süredir İstanbul'un her köşesini, sokağını, mahallesini, ilçesini altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla donattık ve donatıyoruz.

İstanbul'a büyükşehir belediye başkanı olduğum zaman bu Ümraniye'nin hali neydi... Ama göreve geldik, işte Ümraniye bu hale geldi. Sizlerin desteği olmamış olsaydı biz bugün buralara gelemezdik.

KILIÇDAROĞLU VE AVANESİ PKK İLE HAREKET ETTİLER

Vesayetin ayak oyunlarından, terör örgütlerinin saldırılarına, darbe girişimlerinden küresel ekonomik tuzaklara kadar her türlü engeli aşarak ülkemizi hak ettiği yere getirmek için çalıştık, çabaladık. Gabar'da, Bestler Deresi'nde terörü gömdük. Bay Kemal ve avanesi, bunlar PKK terör örgütüyle beraber hareket ettiler, onları da gömdük! Şimdi terör örgütünün başı cezaevinde, bunlar da onlarla beraber hareket ediyorlar. İP de onlarla beraber, CHP de onlarla beraber, diğerleri de... Ne oldu size? Hani siz teröre karşıydınız, terörün karşısındaydınız? Ne çabuk manevra yaptınız? Biz bu ülkeyi teröristlere, terör yandaşlarına, isim vermeyeceğim diğerlerinin gerek yok, yeter ki siz millet olarak Cumhur İttifakı ile beraber olun, hiç endişe etmeyin.

Editör: Haber Merkezi