Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçtiğimiz günlerde partisinin grup toplantısında yaptığı şehit ailesine küfredilmesiyle olayıyla ilgili yorumuna sert tepki gösterdi. Erdoğan, Akşener'e ''Sen bir partinin lideri olarak, bayansın bayan. Meclis'te o nasıl bir küfürdür? Ahlak yoksunu. Nasıl sen böyle bir küfrü yaparsın? Bir kadın olarak, bir bayan olarak sen bunu nasıl söylersin?" sözleriyle yüklendi.

Meral Akşener Meclis'teki grup toplantısında iktidara meydan okuyarak, "Zannetmeyin harlayarak bizi geri çekeceksiniz. Her dükkânın içinde a-Haber’inize provokasyon yaptırabilirsiniz, her dükkânın kapısında porno sitesinde gezenlere, yavşak yavşak konuşanlara, yazı yazanlara provokasyon yaptırabilirsiniz. Yaptırın kardeşim! Sizden korkan sizin gibi olsun. Biz milletimizi dinlemeye, milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz" demişti.

ERDOĞAN'IN AKŞENER’E SÖYLEDİKLERİNE TEPKİ GÖSTERDİLER

Erdoğan'ın o sözleri sosyal medyada gündem olurken, siyasi partilerden tarafından tepkiyle karşılandı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Erdoğan'ın sözlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Özdağ, ''Kendisi bayan değil kadın ve TBMM’de gurubu bulunan bir partinin Gn. Başkanı. Kendisi ahlak yoksunu değil tam tersi, Türk ve Müslüman bir kadın olarak ahlak timsali bir kadınefendidir.Siyasiler dillerine çok dikkat etmelidir ki topluma örnek olsunlar..'' dedi.

Editör: Haber Merkezi