CHP’den kopanların büyük umutlarla kurduğu Memleket Partisi’nde istifa depremi devam ediyor. Muharrem İnce’nin liderliğini sorgulayanlar Parti Sözcüsü ve Genel Başkanvekili olan Gaye Usluer ile Memleket Partisi Genel Sekreteri Hakkı Akalın aralarında bulunduğu altı üst düzey yönetici istifa etti. Daha önce de, Genel Sayman Serkan Ufuk Akgün, MYK Üyesi Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu, PM Üyeleri Meryem Şengül Kala ve Oğuz Giray da istifa eden isimler arasında yer aldılar.

Flaş gelişmelerin ardından parti MYK'sı Muharrem İnce başkanlığında olağanüstü toplandı. İnce, buluşmanın ardından olağanüstü kurultay kararı alındığını duyurdu.

“GELECEĞİZ GERİ ALACAĞIZ”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sancılı süreçten geçtiklerini belirterek, "17 Mayıs 2021’de kurduğumuz Memleket Partimiz, yaşadığı tüm sancılı süreçlere rağmen kısa sürede seçime girme hakkını kazandı. Bu aşamada yaşanan kuruluş sancılardan kurtulmak için Olağanüstü Kurultayımızı toplayacağız. Birlikte başaracağız. Geleceğimizi geri alacağız" dedi.

Editör: Haber Merkezi