18:27 BURSA

Osmangazi Belediyesi, belediye meydanının önünde açılmasına izin verdiği Ramazan çarşısında açıkta müşteriye sunulan baklava, sarma, peynir ve menşei belli olmayan şarküteri ürünlerinin satılmasına göz yumarken , zabıta fırınlara hijyen ve gramaj denetimi yaptı.

17:58 BURSA

Bursa’da partisinin düzenlediği Gökdere’deki miting alanına Atatürk Caddesi, Setbaşı ve Yeşil istikametinden gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yol boyunca vatandaşlar tarafından karanfiller ve sloganlarla karşılandı. Erdoğan çocuklara otobüsten oyuncak attı.

15:34 Gündem

Yaşanan ekonomik krizden dolayı eriyen emekli maaşları ve asgari ücretle ilgili Bursa’da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Emeklilerimizi hak ettiği refah seviyesine biraz daha yaklaştıracağız. Milletimize asla bugüne kadar yalan söylemedik. İnsanımızı kandırmaya çalışmadık. Temmuz ayında yılın 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız” dedi.

13:52 Asayiş

Dere kenarında oynarken suya düşen çocuktan 7 gündür haber yok. Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi’nde meydana gelen üzücü olayla ilgili ekipler arama çalışmalarını sürdürüyor

13:29 BURSA

Bursa’nın Yıldırım İlçesi’nde direkten kopan elektrik kablosu etrafa korku saçtı. Sağa sola kıvılcımlar saçılırken, muhtemel facia son anda önlendi.

12:54 Emeklilik

Bütçede büyük bir hasara yol açtığı, ekonomik dengeleri bozduğu için eleştirilen EYT’yle ilgili yeni bir adımın daha atılacağı gündeme geldi. Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş,1 milyondan fazla vatandaşın daha emekli olabileceğini söyledi.

12:39 Gündem

Tarihi seçim için geri sayım sürerken Bursa Barosu, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi sırasında ortaya çıkabilecek hukuki sorunların çözümüne katkı sunmak için iletişim hattı oluşturdu.

11:55 Gündem

Gıda ürünlerine gelen zamdan etkilenen bayram şekeri, tezgahlardaki yerini almaya başladı. 2024’e girdikten sonraki yüzde 50’lik artışın vatandaşın alım gücünü düşüreceği belirtiliyor.

1 gün önce ÖZEL HABER

Yaşanan ekonomik krizden dolayı ümidini yetirdiğini söyleyen 4 çocuk babası bir vatandaş, “Çocuklarıma harçlık veremiyorum, sadece okutuyorum. Üzülüyorum, kahroluyorum ama yapacak bir şey yok” dedi.

1 gün önce Asayiş

Aralarında husumet olduğu öğrenilen kardeş, alkol masasında birlikte oturduğu abisini boğazını keserek öldürdü. Kocaeli’nin İzmit İlçesi’ndeki korkunç olayda zanlı gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.