Seçim çalışmalarında Millet İttifakı’na ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenmeye devam eden Süleyman Soylu, AK Parti iktidarının Türkiye’yi icraatlarıyla şaha kaldırdığını söyledi.

“AVRUPA’DA İNSANLAR ÖLDÜ”

Amerika, Avrupa’nın pandemi sürecinde  yaşlılarını ölüme terk ettiğini belirten Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın otel konforunda hastaneler yaptığını söyleyerek,  “O Bay Bay Kemal çıkmış o zaman diyordu ki, bu şehir hastaneleri israftır. Şehir hastanelerini, Tayyip Erdoğan'ı mahkemelere vereceğim. Ne oldu? O çok güvendiğin Amerika, Avrupa hastaneleri insan girmeden, bahçelerinde insanları bile kabul etmediler. Tayyip Erdoğan'ın yaptığı beş yıldızlı devlet hastanelerinde, şehir hastanelerinde bu millet Allah'a çok şükür tedavi gördü, sağlığına kavuştu” diye konuştu.

“BİZ MİLLETİN ÇOCUĞUYUZ”

ABD’yle ilgili iddiasına ise Soylu, “Beni iki defa Amerika'da istenmeyen adam ilan ettiler, yasak koydular, ya iki defa değil, 10 bin defa yasak koysan, yolundan dönen namerttir yani. On bin defa. Biz Bay Bay Kemal miyiz ki? Amerika'nın çocuğu olalım. Biz bu milletin çocuğuyuz bu milletin. Bu milletin çocuğuyuz” dedi.

Editör: Bilal Kayaaltı