Hayat pahalılığı karşısında eriyen maaşlar emeklileri perişan ediyor, yaşanan sıkıntılara karşılık bankalar, emekli aylıklarının karşılığından promosyon ödemesi yapıyor. Maaşın bir buçuk kati ikramiye tutarı hemen IBAN hesabına yatırılıyor.  Eylül sonuna kadar devam eden kampanyalarla ilgili süreç için acele edin.

Emeklileri rahatlatmak, maddi olarak kazanç elde etmeleri sağlamak amacıyla yeni bir promosyon kampanyası başlatıldı. Maaşın bir buçuk katı tutarında ödemler anında hesaplara yatacağı kaydedildi. Bankalara talimat acil koduyla verildi. 17 milyon emekliyi yakından ilgilendiren gelişme başladı. Bankalar harekete geçti. Peki emekli promosyon ödemesi ve yüksek primi hangi banka veriyor?

Emekli promosyon kampanyaları milyonlarca emekli vatandaşın gündeminde. Son açıklamalarla birlikte ek promosyon miktarları da belli olmaya başladı. Bankalar genellikle maaş aralığına göre emekliye Ödeme yaparken bir bankadan sürpriz açıklama geldi. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşa maaşının 1,5 katına kadar promosyon verilecek. Ek Şartları yerine getiren emekliler aynı gün içinde ödemenin evine koyacak. Eylülün sonu gelmeden emeklinin cebi para dolup taşacak. Peki hangi banka Emekliye ne kadar promosyon veriyor?

EMEKLİYİ SEVİNDİRECEK YENİ PROMOSYON KAMPANYALARI

Bankalardan milyonlarca emekliyi sevindirecek yeni promosyon kampanyaları gelmeye devam ediyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi 17 milyona yakın vatandaş için Eylül ayının sonuna doğru adım adım ilerlerken Birçok banka promosyon miktarını arttırdı. Eylül ayında emekli maaşlarına ek olarak verilecek promosyon maaşın 1,5 katına kadar yükseldi. Özel bankalarda rakamlar ararken öne çıkan bankaları ise Türkiye İş Bankası, Finansbank, Yapı Kredi Bankası, ING Türkiye oldu.

Bu bankalar emekli maaşının bir buçuk katına kadar ödeme yapıyor. Ayrıca bazı ek koşullarda konuluyor. Bu koşulları da yerine getiren emekliler maaş aralığına göre yüksek promosyon fırsatını elde ediyor.

T.C. kimlik numarası 0,2,4,6,8 ile bitenlere süper müjde! Hesaplara 16 bin Lira yatacak T.C. kimlik numarası 0,2,4,6,8 ile bitenlere süper müjde! Hesaplara 16 bin Lira yatacak

AY SONUNA KADAR ÖDEMELER SÜRECEK

Bankaların emekli promosyon kampanyalarında ödemeler ay sonuna kadar devam edecek nokta SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi tüm vatandaşlar maaşlarını taşıyarak ek ödeme alma fırsatından yararlanacak nokta emekli maaş aralığına göre yapılacak olan ek ödemeler 7500 TL'den başlıyor Ancak ek şartlarda bulunuyor. Bu şartları yerine getirmek kaydıyla emekliler binlerce liralık destek alma fırsatını elde ediyor.

30 Eylül tarihine kadar geçerli kampanyalardan faydalanmak için en yüksek promosyon veren bankaların şubelerine gidebilir mobil bankacılıktan ya da internet bankacılığından başvuru yaparak ödeme alabilirsiniz.

Editör: Bilal Kayaaltı