Kampanyalar devam ediyor, vatandaşın ekonomisini rahatlatmak için cazip ödemeler yapılıyor. İhtiyaç kredisi almak isteyen ve ilk defa başvuru yapacak olanlara start verildi. Kampanyaya başvuru yapılması için TC kimlik numarası yeterli olacak. Düşük faiz oranlarıyla verilecek.

İlk defa başvuru yapacak olan vatandaşlara cazip krediler verilmeye başlandı. Düşük faizli krediler, ev ekonomisine katkı sağlayacak.

Hoş geldin kampanyası, başvurunuzun hızlı bir şekilde değerlendirilerek anında onay alabilme imkanı sağlanıyor. Uygun faiz oranları sayesinde bu kampanyadan faydalanarak ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

Başvurunuzun onaylanması halinde, 36 aya kadar vade seçenekleriyle kredi kullanma imkanına sahip olacaksınız. Denizbank veya ING Bank üzerinden hoş geldin kredisi alabilmeniz mümkündür. Denizbank'tan 55.000 TL tutarında kredi kampanyasından yararlanabilirsiniz. Kredi başvurusunda bulunmak isteyenler, KREDIM yazıp TC kimlik numarasını 3280 numarasına göndererek başvuruda bulunabilirler.

ING Bank ise uygun faiz oranlarıyla birlikte kredi kullanma imkanı sunmaktadır. Hoş geldin kredisi kapsamında 36 aya varan vade seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Kredi başvurunuzu bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapabileceğiniz gibi aynı zamanda banka şubelerine giderek de başvuruda bulunabilirsiniz. İnternet üzerinden başvuru yaparken, ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. ING Bank'ta hoş geldin kredisinden faydalanabilmeniz için kredi notunuzun 1600 ve üzeri olması gerekmektedir. 1600 ve üzeri kredi notuna sahip olanlar, hızlı bir şekilde kredi kullanma imkanına sahip olmaktadır.

Bu ihtiyaç kredisi kampanyasıyla ilgilenenler, Denizbank ve ING Bank'ın sunduğu uygun faizli kredi fırsatlarından yararlanabilirler. İlk kez kredi kullanacaklara özel olarak düzenlenen bu kampanya, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir seçenek sunmaktadır. 

Editör: Bilal Kayaaltı