Şimdi belli oldu, Cumhurbaşkanı onayladı. TC Kimlik No’sunun son hanesi 0-2-4-6 yanı sıra 8 olanlara devlet bankalarından 70. 000 BİN lira verilecek. Ziraat ve Vakıfbank harekete geçti, çağrı yapıldı. 

Destek ve üretime katkı olunması adına kamu bankalarına talimat verildi. Krediler ardı ardına verilecek, vatandaşın cüzdanı, ekonomisi rahatlayacak. 

Cumhurbaşkanı talimat verdik kamu bankaları Düğmeye bastı. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank'tan nakit ihtiyacı olanlara büyük destek ödemesi geliyor. 3 kamu Bankası tarafından bu sabah yapılan ortak duyuruda Nakit paraya sıkışanlara Bayram öncesinde 70.000 TL destek sağlanacağı bildirildi. Koşulsuz şartsız şubesiz verilecek destek ödemesine başvurular Online olarak yapılacak. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları haberimizde…

Kurban Bayramı öncesi Nakit paraya ihtiyacı olanlar için Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank'tan önemli duyuru geldi. Cumhurbaşkanı talimatla ihtiyaç kredisi verilecek. 3 devlet bankası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayı ile faizleri düşürdü. Nakit ihtiyacı olanlara en uygun faiz oranı ile bayram kredisi imkanı sağlanacak. Bayram öncesi nakit para arayan vatandaşlar devlet bankalarının kampasını rahatlıkla çalabilir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank düşük faizli kredi detayları ve başvuru şartları belli oldu. Nakit ihtiyacı olanlar fırsatı kaçırmasın. Çünkü kamu bankalarının başvuruları sınırlı süreliğine açıldı. Ziraat Vakıf Halkbank düşük faizli ihtiyaç kredisi şartları ve detaylar haberimizde…

CUMHURBAŞKANI ONAYLI İHTİYAÇ KREDİSİ
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların nakit ihtiyacı giderek artıyor. Özellikle son dönemlerde bankaların kredi politikalarını değiştirmesiyle birlikte Artık kredi kullanmakta bir hayli zor hale gelirken düşük faizli kredi veren bankalar merak konusu oldu. Nihayet nakit ihtiyacı olan vatandaşın imdadına yetişecek bankalar belli oldu.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile düğmeye bastı. Bayram öncesi ihtiyaç kredisi arayan vatandaşlar için 3 devlet Bankası'ndan düşük faizli ihtiyaç kredisi desteği başladı. Nakit paraya sıkışanlar ya da bayram öncesi ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler kamu bankalarının kapısını gönül rahatlığıyla çalabilir. Çünkü kamu bankaları en uygun faiz oranı ile bayram kredisi fırsatlarını duyurdu.

15 HAZİRAN'DA BAŞVURULAR BİTECEK
Cumhurbaşkanı talimatla ihtiyaç kredisi veren kamu bankaları başvuru sürelerini ve başvuru şartlarını da açıkladı. Devlet bankalarından 70 bin TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi kullanmak mümkün. Kredi almak için 18 yaşından büyük olmak kredi notu 1200 puan ve üstü olmak ve düzenli gelire sahip olmak gibi şartlar aranıyor.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank kredi başvuru şartlarını taşıyanlar başvurularını dilerlerse banka şubelerinden ya da online bankacılık üzerinden yapabiliyor. Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası detaylarına bankaların Resmi Web siteleri üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bu kampanyalara son başvuru tarihi 15 Haziran olarak açıklandı.

Editör: Bilal Kayaaltı