Bursa’daki eğitim dahilinde oda üyesi rehberler hat sanatı nedir, hat sanatının Türk İslam Tarihindeki yeri, meşhur hattatlar, cumhuriyet sonrası hat sanatı, hat çeşitleri, müsenna (yansıma) yazısı, Ulucami'deki hat yazılarının okunuşu, anlamı ve mesajları, hat yazılarındaki ruh beden münasebeti gibi konuları işledi.

Bursa'nın kıyılarına 12 ay turist gelecek
Bursa'nın kıyılarına 12 ay turist gelecek
İçeriği Görüntüle

EĞİTİMLERDEVAM EDECEK

Eğitim liderliğini Rehber Erkan Taşdelen yaparken, çok sayıda oda üyesi turist bilgilendiricisi de eğitime katıldı. Başkan Tansu Erçevik, meslektaşlarının gelişimine yönelik eğitimlere devam edeceklerini belirterek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Kentte gelen turistler, alanında uzman olmayan, tarihi mekanlarla ilgili bilgi eksiği olan bazı rehberler tarafından yanlış bilgilendiriliyor: