Bankanın güvenlik kameralarına da yansıyan soygunun ardından hırsızlardan şikayetçi olan genç yayıncı, Şilili polislerin hırsızları tanımasına rağmen bir şey yapmadıklarını öne sürerek, "Polisler kaybettiğim paralara bakıp bakıp güldüler" dedi.

İzmirli YouTuber Burak Durgun, seyahat ve video çekimi için gittiği Şili’nin Kalama şehrinde, para çekmek için bankaya girdiği esnada sırt çantası çalındı.

Gazze'de soykırım devam ediyor Gazze'de soykırım devam ediyor

"DÜNPOLİSLER BANA GÜLDÜ"

ATM önünde para çektiği esnada soygunculardan biri, Durgun'un çantasına kötü kokan bir sıvı sıkarken, bir diğer soyguncu ise YouTuber'ın çantasının pislendiğini söyleyerek oyaladı. Değerli eşyalarını sakladığı çantasını yere bırakan genç sırt çantasını temizlerken, üçüncü soyguncu değerli eşyaların olduğu çantayı alarak kayıplara karıştı. Arkasını döndüğünde durumu fark eden genç YouTuber, hırsızların arkasından koşsa da hiç bir ize rastlayamadı. Durumu polis ekiplerine bildirerek şikayetçi olan Durgun, polislerin kendilerine yardımcı olmadığını, kaybettiği paraları öğrenip kendilerine güldüğünü ve dalga geçtiklerini söyledi.

Editör: Bilal Kayaaltı