Aslında ciddi sorunu hiç kimse fark etmiyor,yada göz yumuyor .

Aslında bu bir Suryeli sorunu değil çünkü.

Hatay'ın bize katılımına bakarsanız bugünkü planlan olaylar ,tarih tekerrür ediyor denecek türden.Güney illerimizde,ilcelerimizde nüfus orantısı yüzde elli bandında bir halk referandumunda neler olabilir ,kimbilir az katil çok ayrıl politikası güldürüyor olabilir mi?

"Bölünmüş Ortadoğu projesinin tam da başladığı yerdeyiz"

ABD'nin Büyük Orta Doğu Projesi'yle iktidarın Türkiye'yi dönüştürme projesi birbirini tamamlar niteliktedir hiç şaşırmadım.

Şimdi sizlere bir sorum var?

Bizim Suriye'yle 900 kusur kilo metre sınırımız var. Fırat Nehri bu sınırı ikiye bölüyor bizi tehdit eden terör unsurları doğusundan geliyor biz neden güneye operasyon yapıyoruz?

Soru neden biz güneyine harekat yaptık?

ABD'nin bir planı var o bölgede?

Tabiki ABD'nin amacı güneyinde yeni bir devlet pirojesi oluşturmak soydaş, dindaş  adı altında turkiyeyi dönüştürmektir hedef.Bu proje hedefine doğru gidiyor gibi. Burada, Arapçanın neredeyse resmî dil haline getirilmekte olduğunu ve iktidarın, kuruluş felsefesine karşı açtığı savaşta epey yol aldığını görmek gerekir.

Buna yeni Osmanlı deyin veya da Müslüman kardeşliği deyin ,ama nitekim Türkiye için sonsuz bir tehlik var. Hedefin Türkiye Cumhuriyeti'ni dönüştürmek olduğu ortadadır.

"Aslen manidar olan şu ki Suriye sınırındaki mayınlı bölgenin 49 yıllığına bir İsrail firmasına verilmek istenmeside bu projenin genişletilmiş halidir."

İnaninki ekonomik krizi ve yoksulluğu unutur olduk atalarımızın kanıyla,canıyla alıp bizlere emanet ettiği bu güzelim ülke  bir emperyalist oyunla elimizden kayıp gitmesinden korkuyorum .

Ama benim Asil Türk milletine ve gençliğine inancım tamdir vatan söz konusu olunca dal olur orman gibi gürler. 

Akif'in dediği gibi sel olur bendini aşar, enginlere sığmaz taşar.

Ülkemizin kuruluşunda ve kurtuluşunda emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm sehitlerimizi minnet şükranla anıyorum.