Bursa'da neredeyse her köşe başında açılmasına izin verilen zincir marketler esnafın kepenk kapatmasına neden olurken, PERDER Başkanı Haşim Kılıç, vatandaşlara yerel marketlerden alışveriş yapmaları çağrısında bulundu. 

Bursa PERDER üyeleri, geleneksel iftar buluşmasında bir araya geldi. Üyeler, perakende sektörün sorunlarının yanı sıra depremzedelere yönelik yardım çalışmalarını istişare etti.

SEKTÖR BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Türkiye Perakendeciler Federasyonu çatısı altında sektörün gelişimi için önemli adımlar atmaya devam ettiklerini belirten Bursa PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Kılıç, “Perakende sektörü olarak, istediğimiz rekabet şartları olmasa da gücümüze güç katarak yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Üyelerimizin ticaret hayatında karşılaştığı sorunları bizzat muhataplarıyla görüşerek çözüme kavuşturuyoruz. Bursa’nın yanı sıra Eskişehir, Çanakkale, Yalova, Kütahya ve Sakarya’da da üyelerimiz var. Onlarla da sürekli irtibat halindeyiz. Son katılımlarla birlikte üye sayımızı 38’e yükselttik. Yakında Balıkesir ve Bilecik bölgesinden de yeni üyeleri Bursa PERDER ailesine dâhil edeceğiz. Sektör temsilcilerimizden teveccüh görmek, bizi daha büyük projeler için motive ediyor. Buradan yola çıkarak, Bursa’da yaşayanların yerel marketlerden alışveriş yapmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Editör: Bilal Kayaaltı