İsmail Ersan/ Yalova 

Adalet Partisi'nin 3. Olağan Büyük Kongresi 25 Aralık’ta Altınpark ANFA Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi. Genel Başkan seçiminin de yapıldığı kongrede tek aday olarak seçime giren Vecdet Öz, delegelerin tüm oyunu alarak Adalet Parti Genel Başkan seçildi.

COŞKULU KONGRE

İl Başkanı Ömer Doğan kongreyle ilgili açıklamada bulundu. Kongreye Yalova’dan da büyük bir katılım sağlandığını belirten Doğan, şunları kaydetti: “Türkiye'nin dört bir yanından gelen delege ve üyelerimizle coşkulu bir şekilde kongremizi yaptık. Bizlerde Yalova il teşkilatı olarak ilçe başkanlarımız ve üst kurul delegelerimizle görevimizi yerine getirdik. Yapılan seçim sonucunda Genel başkanlığa Sayın Dr. Vecdet Öz 3. kez seçildi. Genel başkanımızı kutlar ve başarılar dileriz” dedi.

ADALET PARTİSİ SEÇİMLERE GİRME HAKKINI ELDE ETTİ

Kongre’de Genel Başkanlarının önemli açıklamalarda bulunduğuna da değinen Doğan şöyle devam etti: “Seçim yasası gereği ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan Adalet Partisi, 25 Aralık günü yapılan 3. Büyük kongresiyle seçimlere katılma hakkını elde etmiştir. Genel Başkanımız kongrede şahsına teveccüh gösterenlerin oylarının tamamını veren delegelere, büyük bir katılım sağlayan teşkilatlara teşekkür etti” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi