İsmail Ersan/ Yalova 

Hastanelerde yaşanan yoğunluk tepkileri beraberinde getiriyor. Demokrat Parti Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer, Yalova’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya  iyi görünmek için pembe tablo çizildiğini iddia etti. Özsümer sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu.

‘YOĞUN BAKIMLAR DOLU’

Yalova'nın vaka sayısı bakımından ilk sıralarda yer aldığına dikkati çeken Özsümer, şunları kaydetti: “Türkiye ‘de nüfusa oranla, vaka sayısında birinci olan, devlet hastanesi boşaltılıp pandemi hastanesine döndürülen, 19 ünitenin 18’nin, ve 3 özel hastanenin de yoğun bakım odaları dolu olan Yalova’da korona vakaları için ayrılan yoğun bakım ünitelerinin doluluk oranı %55.4’mış. Hoş gürünmek, koltuklarını korumak için, Ankara’ya pembe tablo çiziyorlar, gerçekleri örtmeye çalışıyorlar” dedi.

‘GECE YARISI HASTANE BOŞALTILAR’

Yalova Devlet Hastanesinin bir anda boşaltıldığını iddia eden Özsümer, şöyle devam etti: “Gece yarısı devlet hastanesini, apar topar boşaltıp, neden pandemi Hastanesi yaptıkları belli oldu ; Bakan arayacakmış Afferin size, çok kurnazsınız, Ama Alooo, İnsanlarımız ölüyor!” şeklinde tepki gösterdi.

Editör: Haber Merkezi